flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення по справі №905/1168/23

25 березня 2024, 18:23

До  відома учасників справи №905/1168/23.

Ухвалою Східного апеляційного господарського суду від 20.03.2024 року постановлено задовольнити клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю "Краснолиманське" про відкладення розгляду справи.

Розгляд справи відкласти на  15 квітня 2024 року о  15:00 год. у приміщенні Східного апеляційного господарського суду за адресою: 61058, м. Харків, проспект  Незалежності, 13, 1-й  поверх, зал засідань № 105.

Судове засідання у справі №905/1168/23, призначене на 15.04.2024 о 15:00 годині, провести в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду (з використанням власних технічних засобів) за участю представника відповідача адвоката Дорофієнка Віктора Васильовича.

Повідомити, що учасник, який бере участь у судовому засіданні в режимі відеоконференцзв`язку, зобов`язаний зайти та авторизуватися в системі за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники та камеру), перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою системи відеоконференцзв`язку та очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

На початку судового засідання учасники, що беруть участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції, за потреби, на вимогу судді повинні показати свій паспорт або інший документ, що посвідчує особу, в розгорнутому вигляді на сторінці з фотографією в камеру.

Запропонувати учасникам справи заздалегідь письмово повідомити суд про намір і можливість взяти участь у судовому засіданні для своєчасного вжиття заходів з організації його проведення. З метою уникнення загрози для життя і здоров’я учасників судового процесу – рекомендувати взяти участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Попередити учасників справи, що в умовах дії режиму воєнного стану, задля забезпечення безпеки життю та здоров’ю учасників судового процесу, враховуючи приписи ст.3 Конституції України, розгляд апеляційної скарги може бути перенесений на іншу дату.

Попередити, що неявка учасників справи, належним чином повідомлених про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає розгляду справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та не підлягає оскарженню.

Інформацію у справі, що розглядається, можна отримати за веб-адресою https://eag.court.gov.ua/sud4875/.