flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На екскурсію до суду завітали школярі

13 листопада 2023, 14:02
У рамках Всесвітнього дня доброти та Міжнародного Дня толерантності, які відзначаються 13 та 16 листопада відповідно, до Східного апеляційного господарського суду завітали учні 3-А класу Харківського ліцею № 105 у супроводі вчителів та батьків.
Під час екскурсії, яку провела заступник керівника апарату суду Жанна Бойко, діти оглянули будівлю суду, що створена за унікальним архітектурним проєктом «Палац Правосуддя» та дізнались багато цікавих фактів про будівництво. Жанна Бойко розповіла відвідувачам про історію становлення системи господарських судів України, місце господарських судів в системі судової гілки влади України, історію створення суду та організацію його роботи.
В ході візиту школярі відвідали зали судових засідань, конференц-зал, атріум, зал зборів суддів та поспілкувались з співробітниками Служби судової охорони.
В свою чергу, класним керівником Марією Даншиною та асистентом вчителя Тетяною Пономаренко для школярів було проведено благодійний майстер-клас під гаслом «Добрі справи», під час якого діти розмальовували еко-сумки, спілкувалися на тему добра і толерантності та отримали чек-листи добрих справ https://cutt.ly/XwYbuYHm.
Метою проведення таких заходів є створення позитивного настрою у дітей, формування моральних цінностей та розвиток комунікативних навичок.