flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Показники роботи Східного апеляційного господарського суду у 2023 році

15 лютого 2024, 15:16
Майже два роки як мирне життя всієї України та звичне функціонування судової системи перетворилося на життя в умовах воєнного стану.
 
Від постійних обстрілів ворога потерпає не тільки наша рідна Харківщина, а й інші регіони України, зокрема ті, які віднесені до юрисдикції Східного апеляційного округу – Донецька, Луганська та Полтавська області, що не могло не вплинути на формат роботи Східного апеляційного господарського суду, адже до основного завдання судочинства – справедливого правосуддя – додалася не менш важлива вимога часу: гарантування безпеки всіх учасників судового процесу, суддів і працівників апарату суду.
 
Проте, незважаючи на всі перешкоди, показники роботи Східного апеляційного господарського суду у 2023 значно збільшилися, навіть у порівнянні з довоєнним періодом, зокрема, 2021 роком. Пропонуємо ознайомитися з відповідними даними на офіційному вебсайті суду у розділі «Підсумки роботи» за посиланням https://cutt.ly/KwVS8YSm.
 
Ми продовжуємо здійснювати правосуддя, адже призначення судової влади полягає передусім у захисті прав і свобод людини і громадянина й безпосередньо пов’язане з конституційним правом на судовий захист.
 
Дякуємо ЗСУ! Віримо в Перемогу!